Fashion&Beauty

Filléres terméknek köszönheti ragyogó bőrét Meghan Markle: egy lépést sem tesz a csodaszer nélkül, még a repülőre is magával viszi

Meghan Markle arcbőre egyszerűen hibátlan, ami főként annak köszönhető, hogy évek óta egyetlen termékre esküszik.

Nem csak méregdrága termékekkel ápolja a bőrét

Meghan Markle minden fotón csodásan mutat, ráadásul még azt sem mondhatjuk, hogy ez a sok sminknek köszönhető, mivel mindennél fontosabbnak tartja a természetességet. A hercegné számára nagyon fontos a bőrápolás, olyannyira, hogy minden nap kiemelt figyelmet fordít a megfelelő rutin lépéseire, emellett van egy bizonyos termék, ami nélkül évek óta nem hajlandó elhagyni az otthonát – ezt a dolgot még a repülőre is magával viszi, korábban pedig azt is kijelentette, hogy nem tudna nélküle élni. De hogy mi a sussexi hercegné nagy favoritja? Galériánkban kiderül!

Noha már a negyvenes éveit tapossa, Meghan Markle bőre még mindig teljesen ragyogó és üde, ráadásul sehol egy pattanás vagy mitesszer – nem véletlenül.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle a világ egyik legszebb nője, olykor azonban neki is szüksége van egy-két divattrükkre, hogy kihozza magából a maximumot. Előfordul, hogy néha ő is szeretne optikailag karcsúbbnak tűnni, ehhez pedig meg is találta a tökéletes módszert.

Leadfotó: Kirsty Wigglesworth - Pool/Getty Images
Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!
Sztárok
Róma egyik központi kórházába ment Ferenc pápa szerdán, miután továbbra is gyengélkedik influenzás megbetegedés miatt - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.