Szigorú öltözködési szabályok, amiket Meghan hercegné folyamatosan megszeg

Meghan Markle rendszeresen felrúgja a szabályokat.

Ezt szegi meg a legtöbbször

A királyi öltözködési protokoll szerint nem igazán illendő a kiengedett haj. Meghan és Katalin hercegnőt pedig már számtalanszor láthattuk lobogó hajkoronával. A szakértők szerint a kontyba fogott haj a legelegánsabb, de minimum egy részét fel kellene tűzni, hogy hűek legyenek az angol királyi hagyományokhoz. Bár nem ez az egyetlen szabály, ami lazult az idők során.

Szoknya és nadrág

Régen még a földig kellett érnie egy szoknyának, ma viszont már lehet rövidebb, viszont így is szigorú szabályok vannak. Egy szoknyának a térd fölött maximum 2 centivel végződnie kell, majd a viselő korának előrehaladtával egyre hosszabbodnia illendő. A férfiak sem hordhatnak bármit, hiszen tilos a farmer. Szabott szövet- vagy vászonnadrágot húzhatnak magukra, kisiskolás korban pedig minden gyerek térdig érőt nacit hord. A zokni minden férfin térdig érő, hiszen egy úri embernek sosem látszódhat ki a nadrág alól a lába, illetve mindig sötétebb, mint az öltözet.

A nők viszont csak test színű harisát vehetnek a szoknya alá és nem szabad mintásat választani. A cipő mindig fekete vagy sötét, nem igazán tehetik meg, hogy egy egy színes magassarkúval dobják fel a szettjüket. Ja és mit nevezünk magassarkúnak? Hát, ami azt illeti a királynő nem hord 6 centinél magasabb cipőt.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!