Te is beszerezheted a világsztárok cuccait: márkák, amikre esküsznek

A megbízhatóság fontos, ha márkákról van szó. A következő brandek tökéletes arcokat választottak legújabb kollekcióikhoz, akik a hitelességet hangsúlyozzák.

A ruhadarab, ami minden nőt összeköt, mégis egyedi stílust kölcsönöz

Mi, csajok ismerjük az érzést, amikor egy hosszú nap után végre haza jutunk, és kiszabadulhatunk a melltartó fogságából. Igazán üdítő, hiszen annak ellenére, hogy szeretjük a ruhadarabot, sok órányi viselés után szívesen tesszük félre. De mi lenne, ha egy szuperkényelmes változatba bújhatnánk, amire a sztárok is esküsznek? Az egyik legnagyobb fehérnemű márka egy igazán stílusos, ugyanakkor rendkívül komfortos fazonnal köszönti a tavaszt, amely minden nőt egyedivé varázsol.

Trendi stílus, kényelmes viselet, egyedi megjelenés

Aki már próbálta a Tezenis darabjait tudja, hogy megbízható márkáról van szó, tapasztalatból mondhatjuk, hogy a fehérneműk esetében ez főként fontos szempont. Ezzel Rita Ora is tisztában van, nem véletlenül a híres énekesnő az arca a legújabb kollekciónak, amit már megtalálhatunk az üzletekben. A csipke Miami egy merevítős, alacsonyan záródó, félszivacsos, balkonett fazonú melltartó, mely természetes, egyedi megjelenést biztosít. Friss, abszolút trendi stílus, jellegzetes kontrasztos színű kosárral.

"Az én világom, az én stílusom, az én melltartóm"

Az új kollekció a My World (Az én világom) névre hallgat, és egy igazi világkörüli turnét jelöl, hiszen a basic melltartók minden darabja egy város után lett keresztelve. A Miami ihlette fiatalos, modern stílus tökéletesen passzol a fehérnemű különleges megjelenéséhez, a színpalettát az amerikai metropolisz képe inspirálta. A magenta, akár a naplemente, a zöld, mint az óceán, a mélykék ég, valamint a fekete, fehér és erős rózsaszín, mintha csak a Wynwood kerület geometrikus street art alkotásai között járnánk.

Leadfotó: Ytimg.com, Wallpapersqq.net, Wp.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!