Ezzel a bizarr étkezési szokással tartotta magát formában Marilyn Monroe – Te kipróbálnád?

Marilyn Monroe különös szokást választott ahhoz, hogy megőrizze homokóra alakját és megfelelő tápanyaghoz jusson már a nap első étkezésekor.

Ehhez a különös étkezési szokáshoz tartotta magát Marilyn Monroe minden reggel

Nők milliói irigyelték szépségét és nőiességét szerte a világon, mégis állandóan küzdött démonjaival, önértékelési problémáival. Ilyen „démon” volt a színésznőnek testsúlya is. Bámulatos homokóra alakja megőrzése érdekében pedig egy roppant furcsa étkezési szokást vezetett be.

A XX. század szexszimbóluma sok tekintetben kilógott a sorból, étkezési szokásai is teljesen szembementek a kor szellemével. Monroe nem követett a kornak megfelelő divatos étrendet, inkább saját bizarr étkezési szokásával tartotta formában magát – írja cikkében a Mindmegette.

Egy dolgozó nő tökéletes reggelije – legalábbis Monroe szerint

A színésznő egyik ilyen szokása az volt, hogy reggeleit egy pohár meleg tejben elkevert két nyers tojással indította, mellé pedig még bedobott pár multivitamint, csakhogy energikusan induljon a nap.

„Nem hiszem, hogy bármely orvos táplálóbb reggelit tudna javasolni egy siető, dolgozó nőnek”

– fűzte hozzá az ikon, aki még akkor sem mondott le erről a szokásáról, amikor épp hotelben szállt meg. Lehetett akármilyen remek reggeli az asztalon, ő inkább a meleg tejes megoldását választotta alakja formában tartására – derül ki a Pageant magazinnak adott 1951-es interjújából.

Marilyn a nap többi étkezésében szintén a sok fehérjét részesítette előnyben, a mai vegán-kultusszal pedig aligha tudott volna azonosulni húsimádóként. Ebédre – már ha persze volt ideje rá – Monroe mindig húst evett, általában pár szem sárgarépával. A vacsora sem alakult másképp, ott is a hús kapta a főszerepet. A színésznő imádta a steaket, a báránybordát és a májat is. Az is sokszor előfordult, hogy ezeket magának készítette el, mikor épp ideje engedte a húspiacon vásárolt, majd több órát töltött a konyhában, hogy elkészítse kedvenc húsos fogásait.

Eddig valamit nem jól csináltunk, most megmutatjuk, hogy hogyan kell helyesen felhelyezni a melltartónkat.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak