Fashion&Beauty

Mariah Carey: a botrányhősnő, akinek ezúttal stílusát boncolgattuk

Az aranytorkú díva 47 évesen is tudja, mitől döglik a légy.

Mariah Carey

Az amerikai énekesnő minden bizonnyal gyermekként csak álmodni mert arról, hogy egyszer majd világhírű sztár lesz belőle, aki teltházas koncerteken fog kiállni és énekelni a nagyközönség elött. A díva még a kezdetek kezdetén csak otthon énekelgetett, édesanyja hatására, majd először az általános iskolában mutathatta be tehetségét egy kisebb közönség előtt. Középiskolás kamaszként a "bandázás" helyett inkább a saját dalai megírására fordította szabadidejét... és mi lett az eredménye? Többszörös Grammy-díjas amerikai pop- és R&B énekesnő lett, aki az 1990-es és 2000-es évek egyik legsikeresebb előadójává vált... igaz ma már egyre inkább botrányaival maradt fenn a köztudatban. Ő Mariah Carey.

Ballonban a városban

A trenchcoat egy nagyon közkedvelt viseletnek számít, ami az időtlenséget tükrözi. Mariah testalkatához telitalálat a bővülő A-vonal, ami kiemeli nőies formáját. Azzedine Alaïa klasszikus kis feketéje, vagy egy vadabb leopárd mintás darabja egyszerre ad elegáns és dögös megjelenést a mindennapokban. A tervezők szeretik a hagyományos ballonkabátokat különböző nyomott mintákkal újraértelmezni, vagy modern kiegészítőkkel izgalmassá tenni. Yves Saint Lauren tűzpiros változata egyedi megjelenést mutat, főleg ami az aszimmetrikus fazont illeti.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...