Fashion&Beauty

Mariah Carey: a botrányhősnő, akinek ezúttal stílusát boncolgattuk

Az aranytorkú díva 47 évesen is tudja, mitől döglik a légy.

Mariah Carey

Az amerikai énekesnő minden bizonnyal gyermekként csak álmodni mert arról, hogy egyszer majd világhírű sztár lesz belőle, aki teltházas koncerteken fog kiállni és énekelni a nagyközönség elött. A díva még a kezdetek kezdetén csak otthon énekelgetett, édesanyja hatására, majd először az általános iskolában mutathatta be tehetségét egy kisebb közönség előtt. Középiskolás kamaszként a "bandázás" helyett inkább a saját dalai megírására fordította szabadidejét... és mi lett az eredménye? Többszörös Grammy-díjas amerikai pop- és R&B énekesnő lett, aki az 1990-es és 2000-es évek egyik legsikeresebb előadójává vált... igaz ma már egyre inkább botrányaival maradt fenn a köztudatban. Ő Mariah Carey.

Ballonban a városban

A trenchcoat egy nagyon közkedvelt viseletnek számít, ami az időtlenséget tükrözi. Mariah testalkatához telitalálat a bővülő A-vonal, ami kiemeli nőies formáját. Azzedine Alaïa klasszikus kis feketéje, vagy egy vadabb leopárd mintás darabja egyszerre ad elegáns és dögös megjelenést a mindennapokban. A tervezők szeretik a hagyományos ballonkabátokat különböző nyomott mintákkal újraértelmezni, vagy modern kiegészítőkkel izgalmassá tenni. Yves Saint Lauren tűzpiros változata egyedi megjelenést mutat, főleg ami az aszimmetrikus fazont illeti.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.