Margot Robbie nyerte a divat-Oscart, új frizurával jelent meg a vörös szőnyegen

Helyi idő szerint tegnap este rendezték a 93. Oscar-gálát Los Angelesben. A filmes szakma legnívósabb eseményén ezúttal csupán korlátozott számban vehettek részt a sztárok, a műsorvezetőn, a jelölteken és vendégeiken kívül senki nem élvezhette élőben a díjátadót. Margot Robbie azon szerencsések közé tartozott, akik felvonulhattak a vörös szőnyegen, a gyönyörű színésznő pedig kitett magáért - új frizurával, csodás ruhában jelent meg.

Margot Robbie volt a legszebb az Oscaron

Helyi idő szerint vasárnap este rendezték a 93. Oscart a Los Angeles-i Union Stationnél. A Covid-járvány miatt a résztvevők korlátozott számban jelenhettek meg élőben az eseményen, de a sztárokat nem tartotta vissza a közönség hiánya: lenyűgöző szettekben vonultak fel a vörös szőnyegen. Köztük volt a gyönyörű színésznő, Margot Robbie is, akinek idén odaítéltük a divat-Oscart (vagy inkább szépség-Oscart), hiszen egyrészt csodás estélyit választott a nagyszabású gálára, másrészt új frizurával is készült a díjátadóra.

A színésznő frissen vágatott frufruval érkezett a gálára, valamint egy Chanel estélyiben, amely tökéletes választás volt a jeles alkalomra. Ő azon sztárok egyike, aki ritkán hibázik, ha vörös szőnyeges eseményről van szó.

Margot Robbie-t Pati Dubroff sminkmester készítette fel az Oscarra, akinek elmondása szerint a cél egy tetőtől-talpig romantikus megjelenés volt, amely kimagaslóan nőies, mégis kicsit kacér és bájos. A ruha mellé ezért kapott a színésznő egy visszafogott, természetes sminket, valamint laza copfot.

Fotók, leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak