Fashion&Beauty

Próbáld ki a "celofánmanikűrt", és a te körmeid lesznek a legszebbek

A celofánkörmöket mindenképpen érdemes kipróbálnod idén tavasszal, ugyanis egy letisztult, mégis különleges trendről van szó.

Letisztult csillogás

Rengeteg manikűrtrend látott napvilágot idén, így bőven van miből válogatni. A letisztult, enyhén fényes körmök voltak a középpontban az elmúlt időszakban, a legújabb manikűrtrend pedig szintén ezt a vonalat képviseli. Jennifer Lopez nemrégiben bemutatta a celofánkörmöt, amely szinte egyik napról a másikra az idei tavasz kihagyhatatlan manikűrtrendjévé vált. A trend pontosan olyan, amilyennek hangzik: kicsit álmodozó, holografikus csillogással, amely egy homályos szivárvány árnyalataiból merít ihletet. Ennek ellenére a celofánkörmök még mindig a minimalista esztétikát képviselik.

Ha már kimerítetted a nude körmök teljes palettáját, ez a trend neked való:

JLo körmösénél, Tom Bachiknál bukkantunk rá erre a különleges manikűrtrendre.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal...
Sztárok
Tanulságos gondolatokat osztott meg velünk Ábrahám Edit a 2023-as Inspiráló Nők Estjén: a színésznővel többek között az egészséges önbizalom, a pozitív kisugárzás és a belső szépség fontosságáról...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.