Fashion&Beauty

Meseszép esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent a Harry Potter-filmek sztárja: a színésznő olyan volt, akár egy hercegnő

Bonnie Wright csak úgy ragyogott élete legszebb napján: a Harry Potter-filmek bájos színésznője gyönyörű környezetben állt oltár elé kedvesével, az esküvőre pedig egy káprázatos menyasszonyi ruhát választott magának.

Ásó, kapa, nagyharang

Bonnie Wright a Harry Potter-filmekben alakította Ron húgát, Ginny Weasleyt. A színésznőt bájos kislányként ismertük meg annak idején, aki hamar belopta magát a nézők szívébe, mostanra pedig gyönyörű felnőtt nővé cseperedett, ráadásul a varázslótanoncról szóló filmek után is a szakmában maradt és továbbra is sikert sikerre halmozott. Mindeközben a magánélete is révbe ért, hiszen rátalált a szerelem, hamarosan pedig romantikus és festői környezetben kimondta a boldogító igent szíve választottjának. Az esküvőn egy káprázatos menyasszonyi ruhát viselt, ami pontosan úgy állt rajta, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű volt a színésznő élete legszebb napján:

A londoni születésű Bonnie Wright 2001-ben debütált a mozivásznon a Harry Potter és a bölcsek köve című filmben, majd tíz éven át játszotta Ginnyt, egészen a 2011-ben bemutatott Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. című utolsó részig.
Kattints a további képekért!

Az esküvők manapság egyre kevesebb szabályt vonnak maguk után, mint a korábbi évtizedekben, van azonban néhány dolog, amire továbbra is fontos odafigyelni, például, hogy mit is viseljünk vendégként valaki más nagy napján. Vagy éppen mit ne.

Leadfotó: Rabbani and Solimene Photography/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.