A férfiak szerint akkor szép egy nő körme, ha így néz ki

Pasi szemmel ez a legszebb manikűr, amit viselhetünk.

A legszebb manikűr

Korábban is írtunk már pasifogó körömtrendekről, tavaly év végén például felvezettük a legszebb 2018-as manikűrdivatot. Nemrég azonban a Quora nevezetű oldalon megkérdezték a férfiakat, hogy szerintük melyik az a dizájn, ami a legvonzóbb a csajokon. Nem szeretik, ha a köröm is csak egy "kiegészítő", amit viselünk, inkább úgy akarnak tekinteni rá, mint valami pluszra, ami ha megfelelően ápolt, akkor csak dob egyet a megjelenésünkön. Véleményük egyébként nem volt annyira meglepő, hiszen tudjuk, hogy a természetességet kedvelik.

Elmondásuk alapján három olyan verzió van, ami leginkább bejön nekik: a rubinvörös, a nagyon halvány rózsaszín/natúr, az abszolút nyerő náluk azonban a francia. Nem csípik a műkörmöt és a túl hosszú változatoktól is megriadnak, ezekhez ugyanis érdekes módon szigorú személyiséget társítanak.

Rubinvörös

"Szeretem a pirosat a nőkön. Szerintem az egyik olyan eszköz, amivel fel lehet kelteni egy férfi figyelmét. Nem csak egy vörös ruha vagy rúzs tud vonzó lenni, hanem egy szép, élénk manikűr is" - írta egy pasi a Quorán, aki a rubin rajongók táborát erősítette.

A piros manikűr soha nem fog kimenni a divatból, már nagyon régóta a nők - és ezek szerint a férfiak - egyik nagy kedvence. Válasszuk akár az egyszínű, szimpla változatát, vagy csavarjunk rajta egyet valami mintával, akkor is sikkes és dögös lesz, lehetetlen nem kedvelni.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!