Szakértő elemezte ki: ezt árulja el frizurájuk a magyar politikusnőkről

Ők is a természetességet hirdetik.

Befolyásos nők és hajviseletük

Korábban is volt már szó általánosságban arról, hogy mennyi mindent elárul rólunk a külsőnk - mesél a személyiségünkről, adott érzelmi állapotunkról, hangulatunkról. Ezeket mind képesek vagyunk visszaadni akár az öltözködésben, akár frizura tekintetében. Ezúttal utóbbiról lesz szó, ráadásul nagyon különleges formában. Szakember vette górcső alá és elemezte ki hazánk befolyásos politikusnőinek hajviseletét, mégpedig a közösségi oldalaikon található profiluk alapján. Megállapítható összességében, hogy a vezető hölgyek kivétel nélkül természetes adottságaikat használják ki, minden esetben a képviselt értékekkel harmonizáló, könnyen kezelhető frizurákat hordanak. Jellemző a natúr, illetve az ahhoz közelítő hajszín, mely mindannyiuknak előnyös.

"Úgy tűnik, hogy a minden mesterkéltséget nélkülöző természetesség a trend politikus körökben - már ami a vezető politikusnők frizuraválasztását illeti. Ebben szerepet játszhat az is, hogy a természetes hajviselet kezelése a legkevésbé időigényes. Politikusaink frizuraválasztásban jó példát mutatnak" - mondta Lafferton Annamária, az elrontott frizurák helyrehozásának szakértője. A következőkben eláruljuk, mire jutott az elemzéssel kapcsolatban.

Szél Bernadett, Lehet Más a Politika

Határozott, de nőies nő benyomását kelti Szél Bernadett fiatalos, laza frizurája, könnyen kezelhető lefelé hosszabbodó, lágy hullámaival. A természetes hajszín tökéletes választás, hiszen jellemzően az áll a legjobban, a legkönnyebben kezelhető, és a hajat is ilyen módon tudjuk a legjobban védeni. Minden korosztálynak és minden hajminőség esetén jó választás, viselője igényeihez igazítva a hosszát.

Hajdú Nóra, Együtt

Hajdú Nóra hajviselete szabad szellemről és humorérzékről árulkodik. Egyszerű, a haj természetes textúráját hangsúlyozó frizura. Eközben nagy játékteret enged viselőjének, mivel egyenesen egészen szolid viseletet biztosíthat. Tökéletesen passzol napjaink fokozott tempójú életstílusához, könnyen kezelhető, azonban rendszeres ápolást igényel.

Novák Katalin, Fidesz-Magyar Polgári Szövetség

Természetesen egyszerű Novák Katalin frizurája, melybe a színek játéka visz változatosságot. A természetesség és az egyszerű forma friss, fiatalos, nőies megjelenést kölcsönöz, nyitottságot és őszinteséget közvetít a külvilág felé. Ez a könnyen kezelhető hajforma nagy mozgásteret hagy viselőjének. A szárítástól függően lehet hétköznapi, protokolláris, vagy romantikus, lágy frizura.

Orosz Anna, Momentum Mozgalom

Fiatalos lendületre, bátorságra utal Orosz Anna egyedi hajviselete. Az erős aszimmetria azt sugallja, hogy a konvenciók néha azért figyelmen kívül hagyhatók. A színek és a hullámok ugyanakkor a természetességet erősítik. Nagyon meghatározó frizura, mégis sok variálási lehetőséggel. Ideális választás ovális vagy hosszúkás arcforma esetén, azonban az ilyen fazon viseléséhez bátorság kell.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!