Fashion&Beauty

Végleg vége a magassarkúk viselésének? Egyre kevésbé hordják a nők

Lehet, hogy nincs már jövőjük?

Magas sarkak

2014. januárjában fordult elő először, hogy a kifutómodelleknek már nem remegett a lábuk a magassarkúban, azt ugyanis felváltották a sportcipők. Mindezt az idén elhunyt divattervező legendának, Karl Lagerfeldnek köszönhették, aki a szexi lábbelik helyett inkább egyedi, darabonként 3000 euróba kerülő, és 30 munkaórába került cipőket adott a modelljeinek, Karl A Chanel Haute Couture show-ján. Ekkor indult el először az a gondolatmenet, miszerint bátran cseréljük az elegáns, ám kényelmetlen topánokat kényelmes, sportos darabokat és kombináljuk azokat akár elegáns ruhadarabokkal is. Később aztán egy pár évre feledésbe merült ez a divatkoncepció, ám 4 év múlva már sokkal többet jelentett a magassarkú, egy szimpla cipőnél... Ekkor kezdődött csak igazán az ellenük szóló küzdelem.

A szóban forgó cipők a Chanel divatbemutatóján:

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!