A Louis Vuitton új kollekciójában visszahozta a divatba ezeket a menő táskákat

A farmerek szerelmese vagy? Akkor van egy jó hírünk: a világ egyik legmenőbb luxusmárkája, a Louis Vuitton egészen elképesztő farmer anyagú táskákat dobott a piacra. Mi tagadás, fantasztikus ez az új limitált kiadású kollekció - mutatjuk is, nézzétek!

A Louis Vuitton újra divatba hozta a farmeres táskákat

Ha te is annyira odáig vagy a farmerokért, mint mi, akkor van egy jó hírünk! A francia luxusmárka, a Louis Vuitton legújabb limitált kiadású kollekciójában visszahozta azokat az ikonikus denim, azaz farmer anyagból készült táskákat, amik 15-20 évvel ezelőtt megőrjítették az egész világot! Az akkori IT-lányok (tehát Paris Hilton, Nicole Ritchie, Lindsay Lohan, Britney Spears és Hilary Duff) folyton folyvást a farmer anyagú Louis Vuitton-táskákat hordták - a 2000-es évek nagy sikere után pedig úgy gondolta a márka vezetősége, hogy újból piacra dobják ezeket a menő táskákat!

Kíváncsi vagy arra, hogy pontosan milyen táskákról is van szó? A teljes farmer anyagú dizájner termékeket felvonultató Louis Vuitton galériánkat megtaláljátok a cikk alján lévő képre kattintva - ígérjük, hogy odáig lesztek értük!

A Louis Vuitton farmer anyagú táskái egyelőre csak pár fazonban (pl. Speedy, Onthego, Loop és Dauphine) elérhetőek - de azt, hogy a márka folyamatosan kísérletezik ezeknek a táskáknak az újbóli felfuttatásával mi sem bizonyítja jobban, hogy már pénztárcákat, kis tartókat, neszeszereket, cipőket és még egy halom más kiegészítőt, valamint ruhafélét is dobtak most piacra idén januárba! n

Hogy szeretjük-e vagy nem? Hát persze, hogy szeretjük! És bár The Monogram Jacquard Denim névre keresztelt kollekció darabjai tényleg farmerből és nem már megszokott magas minőségű bőrből készültek, az biztos, hogy egy pont ugyanolyan menők lesznek ezek a táskák az idei évben is, mint amilyen hatalmas trendet befutottak csaknem két évtizeddel ezelőtt.

Mutatjuk is a legmenőbb Louis Vuitton-darabokat a legújabb "farmeres" kollekcióból! A teljes válogatásunkat a lenti képre kattintva tudod megtekinteni!

Louis Vuitton Speedy Bandoulière 25 1780 € A márka egyik legnépszerűbb táskája, a 25 centiméter hosszú Speedy Bandoulière is új külsőt kapott: ebből a koptatott denim anyagból egyszerűen hihetetlenül különlegesnek néz ki - ami pedig a legjobb benne, az az, hogy szinte minden casual outfithez megy, tehát remekül ki lehet használni ezt a táskát. A táska fogantyűja sötétkék borjúbőrből lett elkészítve, tehát garantáltan elszaggathatatlan darab!
Kattints a további képekért!

A kínai horoszkóp szerint a 2022-es év a tigris éve - ennek okán egy igazán különleges kollekcióval rukkolt elő a Gucci, melynek szebbnél szebb darabjai bennünket is elkápráztattak. Kíváncsi vagy a teljes kollekcióra? A cikkünkben minden mesés darabot megmutatunk!

Leadfotó, fotó: Louis Vuitton

Oldalak