Fashion&Beauty

Micsoda test! Az 50 éves Liptai Claudia bikiniben mutatta meg tökéletes alakját - Fotók

A műsorvezető minden évben bikinire vetkőzik a festői szépségű Kefalonia tengerpartján. Az elmaradhatatlan fotósorozat idén már csak azért is ámulatba ejtette Liptai Claudia követőit, mert a híresség rengeteg plusz kilótól szabadult meg az utóbbi időben.

Csodálatos átalakulás

Liptai Claudia és családja minden évben ellátogat a festői szépségű görög szigetre, Kefaloniára, és az is hagyománnyá vált, hogy a közkedvelt műsorvezető bikiniben fotózza magát a tengerparton. Az 50 éves celebritás férjével, Pataki Ádám cukrásszal és kisfiukkal, Marcival időzött Kefalonia fővárosában, Argostóliban, és természetesen most sem maradhatatott el a rajongók által már lélegzetvisszafojtva várt fotósorozat. Az idei alkalom azért is számít különlegesnek, mert Liptai az utóbbi időben rengeteg plusz kilótól szabadult meg, így a fényképek egyúttal látványos átváltozásának dokumentumai is. Lapozz, a galériában mutatjuk a fotókat!

Liptai kisfiával, Marcival pózolt Argostóli varázslatosan szép tengerpartján: boldogan és büszkén mutatta meg fantasztikus testét a rajongóknak.
Kattints a további képekért!

A közkedvelt színésznő elmondása szerint 15 éve ugyanazt a bikinit hordja a Balatonon. Friss Instagram-fotója bizonyítja: a nagy becsben tartott ruhadarab még mindig fantasztikusan mutat rajta.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...
Lifestyle
Nem, most nem a fahéjról és nem is a szódabikarbónáról van szó, létezik ugyanis egy sokkal hatásosabb csodaszer, amit a kávédba csempészhetsz, ha azt szeretnéd, hogy beinduljon szervezeted zsírégető...