Fashion&Beauty

Lindsay Lohan fehérneműs istennőként pózolt

A dögös színésznő, Lindsay Lohan ismét igyekszik visszatérni a köztudatba, amit egy szexis, fehérneműs fotósorozattal próbál felgyorsítani. Íme a sokak szerint botrányos képek!

Bőrbe csomagolt díva

A 28 éves sztár a Homme Style Magazine számára állt modell, s a csábos, fehérneműs képeket nem más kapta lencsevégre, mint az elismert fotós, Rankin. ,,Szeretem a csábos fehérneműket. A csipkés darabok a kedvenceim, mert mindig gyönyörűnek érzem bennük magam. Izgalmas egyszerre csajosnak és nőiesnek lenni." - nyilatkozta a sztár a fotósorozat kapcsán.

Vampos vöröske

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Fashion&Beauty
Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!