Fellélegezhetnek a festett hajú hölgyek: A lenövés most a legnagyobb frizuratrend!

A divat világában a változás az egyetlen állandó tényező, most pedig egy új, meglepő trend kezd teret hódítani: a haj lenövése.

A természetes most a menő!

Míg korábban a hajtövek megjelenése a fodrász sürgős meglátogatását jelezte, most egyre több híresség és divatguru dönt úgy, hogy büszkén viseli természetes hajtöveit. Ez az új irányzat a természetesség és az önelfogadás jegyében született, és az egyéni stílus egy új formáját képviseli. A trend mögött álló mozgalom célja, hogy megszabaduljunk a folyamatos hajfestés kényszerétől és elfogadjuk a természetes hajszínünket. Ez nemcsak időt és pénzt takarít meg, hanem a haj egészségét is megőrzi. Az új irányzat támogatói szerint a haj lenövése egyfajta szabadságot és természetességet sugároz, amely a modern szépségideálokkal szembenálló alternatívaként jelenik meg. Ahogy a divat és a szépségipar elmozdul a tökéletesség hagyományos elvárásaitól, úgy válik egyre elfogadottabbá és népszerűbbé az egyedi megjelenés és a természetes szépség. Kíváncsi vagy, mely sztárok viselik a legbüszkébben lenőtt hajtöveiket és hogyan is próbálhatod ki stílusosan ezt az új hajtrendet? Olvass tovább, eláruljuk!

Sarah Jessica Parker és Kim Kardashian, akik mindketten ikonikus alakjai a divatvilágnak, szintén kipróbálták már ezt a trendet. Sarah Jessica Parker, akit a Szex és New York című sorozatban Carrie Bradshaw-ként ismertünk meg, mindig is híres volt merész divatválasztásairól és egyedi stílusáról. Parker nemrégiben nyilvánosan megmutatta lenőtt hajtöveit, ezzel is azt üzenve, hogy a természetesség és az önelfogadás fontos értékek.
Kattints a további képekért!

Visszatért a 90-es évek legnagyobb cipőtrendje!

Leadfotó: 123rf, forrás: telegraph.co.uk

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.