Elárulták a férfiak, milyen testalkatú nő tetszik nekik a legjobban

Rangsorolták a pasik az egyes női testalkatokat aszerint, melyik jön be nekik a leginkább.

Testalkatok

Sokféle testalkat létezik, az idők során pedig rengeteget változott az ideális típus. Mivel ízlések és pofonok, ezért a mai napig nem igazán lehet eldönteni, létezik-e egyáltalán tökéletes alak, hiszen mindenkinek más tetszik. Régen a Marilyn Monroe-, vagy a Sophia Loren-féle nőies idomok hódítottak, manapság pedig inkább a sportos, szálkás csajok a menők. Nemrég készült egy kutatás arról, hogy a férfiak melyik formát részesítik előnyben, és meglepő eredmények születtek.

Kísérlet

A kísérlet során három nőt (hasonló 25-30-as életkorral) - Sophiát, Stephanie-t és Inesát - kértek meg arra, hogy mutatkozzanak be a résztvevő 10 úriembernek, akik a végén kiválasztották a nekik legjobban tetsző hölgyet. Stephanie felvonultatta Kim Kardashian-féle nőies idomait, Sophia Alicia Vikander-féle izmos, szálkás alakot villantott, Inesa pedig Heidi Klum-féle szupermodell alkattal állt elő. A teszt lényege az volt, hogy 30 másodperc alatt látszólag melyik lányhoz vonzotta a férfiakat a tekintetük legjobban - ezt külső megfigyelők állapították meg.

Az eredmények

A teszt eredményeként a következő sorrend állt fel a három nő között:

  • harmadik helyen Inesa végzett (szupermodell testalkat) 29 százalékkal,
  • Sophia lett az ezüstérmes (izmos testalkat) 35 százalékkal,
  • a korona pedig Stephanie (nőies idomok, Kardashian-féle testalkat) fejére került fel 36 százalékkal.

Érdekes, hogy ezek az "adatok" némiképp szembemennek azzal a kijelentéssel, hogy a férfiak jobban kedvelik a vékonyabb alkattal rendelkező nőket, mivel ezt a formát a fiatalsággal és egészséggel hozzák összefüggésbe - derült ki korábban egy, a University of Aberdeen által végzett kutatásból. A fentiek alapján azonban úgy tűnik, hogy még mindig a homokóra alakra buknak a leginkább a pasik.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak