Fashion&Beauty

Ásó, kapa, vészharang: Fotókon mutatjuk minden idők legrondább esküvői ruháit

Szolgáljanak ezek elrettentő példaként.

A legrondább esküvői ruhák

A legtöbb menyasszony hónapokat is eltölt sokszor azzal, hogy megtalálja a tökéletes ruhát a nagy napra, és mindegy, hogy épp egy csipkás, szatén vagy klasszikus darabot választanak, mindig elegáns kreációban vonulnak oltár elé - legalábbis általában. Vannak ugyanis bizarr kivételek, a következőkben ezeket fotókkal is bizonyítjuk.

Muffin piramis

Az alábbi képen látható menyasszony úgy tűnik spórolni szeretett volna az esküvői tortán és a pincéreken azáltal, hogy a saját ruhájába építette bele a desszertet. Ilyen kreációt még életünkben nem pipáltunk, de a lényeg, hogy Miss Cupcake boldognak tűnik.

Ronda esküvői ruha

A felső elmaradt

Úgy fest, mintha ennek a ruhának a felső része elpárolgott volna útközben, legalábbis a menyasszony eléggé kitárulkozó látványt nyújtott. Mellesleg nem sikerült annyira jól a választás, a hatalmas nyaklánc sem tudta ellensúlyozni a hiányérzetet.

Ronda esküvői ruha

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Imgur

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.
Fashion&Beauty
Gyakran elfelejtjük, hogy a héj nem csupán a gyümölcs védelmét szolgálja, hanem ugyanúgy felhasználhatjuk, akár a gyümölcshúst. De pontosan mire is?