Fashion&Beauty

Ezek a legjobb samponok és hajbalzsamok: minden hajtípusra, hajproblémára mutatunk terméket

Ha a hajtípusodnak megfelelő legjobb sampont és kondicionálót keresed, akkor nagyon jó helyen jársz. Mutatjuk, hogy milyen termékeket érdemes kipróbálnod.

Termékek a különböző hajtípusokra

Az első, és legfontosabb lépés, hogy felmérjük, hogy milyen a hajtípusunk. Ha száraz tincsekkel rendelkezünk, akkor olyan sampont és balzsamot kell választanunk, amelyet ilyen hajra fejlesztettek ki. A dupla mosásról se feledkezzünk meg (azaz samponnal kétszer mossunk hajat), és a kondicionáló használata (legalább 3 percig hagyni kell hatni) is kötelező, hiszen így lesz egészséges, és fényes a hajunk. Megtalálni a tökéletes hajápolási termékeket viszont még így sem egyszerű. Mivel mindenkinek eltérő a hajtípusa és különböző problémákkal küzd, ezért azt fontos tudni, hogy nincs olyan sampon, vagy balzsam, ami mindenkinek beválna: érdemes kísérletezgetni, amíg megtaláljuk a megfelelő termékeket. Most összegyűjtöttünk nektek néhány szuper sampont és kondicionálót, amelyek remélhetőleg elnyerik a tetszésedet. Amennyiben mégsem, akkor érdemes más termékekkel próbálkozni, egy idő után biztosan megtalálod a számodra megfelelőt!

Mutatjuk a legjobb termékeket:

Hajnövesztő sampon: Kérastase Bain Extentioniste 8 900 Ft*/250 ml
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.