Fashion&Beauty

Ez lesz a legnépszerűbb hajszín tavasszal: érdemes bevállalnod ezt a dögös árnyalatot

Minden szezonnak megvan a ma hajszíntrendje, és természetesen idén is egy különleges árnyalat fog dominálni mindenhol.

Igazán nyárias árnyalat

Tavasszal sokan szeretnek egy új hajszínt kipróbálni, de ez nem is meglepő, hiszen ha jó idő van akkor gyakrabban mozdulunk ki. Az idei beauty-guruk azt jósolják, hogy egy bizonyos árnyalat nagyon népszerű lesz, ugyanis már most egyre többen kérik a szalonokban a fodrászoktól ezt a színt. Az árnyalat nem más, mint a tejfölszőke, amit korábban Kim Kardashian is bevállalt, amikor a Met-gálán Marilyn Monroe ruhájában jelent meg, és mivel nagyon szeretett volna hasonlítani a színésznőre, a haját is befestette. Ez pedig elindította a lavinát, és már csak arra várunk, hogy tavasz legyen, és mi is kipróbálhassuk ezt az árnyalatot. Mielőtt belevágnál, természetesen kérd ki a fodrászod véleményét, mivel egyes bőrtónushoz/szemszínhez nem biztos, hogy passzolni fog.

Azért imádjuk ezt az árnyalatot, mert sok mindenkihez passzol.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.