Kristen Stewart beragyogta Velencét, mindenkit lehengerelt Dianát idéző szettjével - Fotók

A 31 éves színésznő megérkezett a Velencei Filmfesztiválra, hogy rögtön elbűvölje a közönséget rendhagyó eleganciát sugárzó, izgalmas szettjével. Kristen Stewart a Spencer című életrajzi film kedvéért látogatott el a mustrára: a Diana hercegné életének egyik izgalmas fordulópontját bemutató mozit a versenyprogramban vetítik.

Brillírozott Diana hercegné szerepében

Kristen Stewart a tragikus sorsú walesi hercegné, Diana bőrébe bújik a Spencer című életrajzi drámában, melyet rendezőként Pablo Larraín (Jackie) jegyez. Az amerikai-angol-német-chilei koprodukcióban készült alkotás koncepciója különösen izgalmas. Larraín a brit királyi család Sandringham birtokon töltött karácsonyi összejövetelének eseményeit meséli el nekünk. Az alkalom azért jelentős, mert Dianában ekkor érlelődött meg a döntés: elhagyja férjét, Károly walesi herceget. A Spencer tehát nem hagyományos, nagyívű életrajzi história, hanem főszereplője életének csak egy aprócska - bár kétségkívül nagyon jelentős - pillanatára koncentrál.

Fotó: Profimedia - Red Dot

A Spencer összességében pozitív kritikákat kapott a Velencei Filmfesztiválon, sőt egyes ítészek máris borítékolják, hogy a főszerepet alakító Stewart hamarosan begyűjthet magának egy Oscar-jelölést. Számosan méltatták a színésznő remek brit akcentusát, a Daily Mail pedig rendkívül látványosnak nevezte az alakítását - írja a Reuters. A film a fáma szerint igazi sodródó, a királyi család tagjainak többségétől elidegenedett személyiségként ábrázolja majd Dianát, aki egyúttal a monarchia megcementesedett konvenciói és avíttasnak tartott szokásai ellen is lázad. Stewart örömmel bújt a néhai hercegné bőrébe. Elmondása szerint Dianában születésétől fogva benne rejtőzött a lázadó szellem, valamint kiemelte: Vilmos és Harry herceg édesanyja olyan hihetetlen energikussággal, másokat inspiráló bátorsággal tette a dolgát, ami párját ritkítja a mai világban.

Stewart velencei belépője egyébként igencsak rendkívülire sikeredett. Szettjével rögtön magára vonta a figyelmet, ami nem is csoda. Máris mutatjuk, mit viselt a színésznő a neves filmfesztiválon:

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2