Fashion&Beauty

Imádják a nők ezt a trükköt: így használd a korrektort és minden bőrhibádat elfedi

A korrektort, ha nem megfelelően használod, ellenkező hatást is elérhetsz vele.

A korrektor helyes használata

A korrektort rengeteg dologra lehet használni: eltüntethetjük vele a bőrhibákat, de akár kontúrozhatjuk is különböző árnyalatokkal az egyes területeket az arcunkon, vagy a szem alatti karikákat minimalizálhatjuk vele. Viszont az, hogy pontosan hogyan is kell felvinni a korrektort (ami talán egy meglehetősen egyszerű alkalmazási folyamatnak tűnik), valójában egy kicsit bonyolultabb procedúra. A helyzet az, hogy a korrektor felvitelének módja a használt termék típusától és a felhordás helyétől függően változik. Talán azon töprengtél, hogy kedvenc korrektorod miért fedi el remekül a foltokat, miközben mindig ráncosodik a szemed alatt, vagy miért nem tűnik úgy, hogy a legnagyobb fedésű korrektor alkalmazása sem tart soha pár óránál tovább? A galériában minden kérdésre választ adunk ezzel kapcsolatban!

Az elhelyezés és a textúra fontos, ha a bőrhibák elrejtéséről van szó, mivel a túl sok vagy rossz termék hozzáadásával kiemelheted a területet, és felhívhatod rá a figyelmet. Például a rossz textúrájú korrektor felvitele a szem alatt öregítheti és kiszáríthatja a bőrt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images, Forrás: Whowhatwear

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.