Ez a tökéletes manikűr titka: Mutatjuk, mik nem hiányozhatnak hozzá

Összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amik elengedhetetlenek a körömlakkozáshoz.

Ápolt kezek

Az ápolt kezek különösen fontosak, hiszen az első dolog, amit sokszor megnézünk a másikon. Arról nem beszélve, hogy a köröm hosszúsága, formája és a választott körömlakk rengeteg mindent árul el a személyiségünkről, és már ez alapján is vonhatnak le rólunk következményeket. Továbbá a férfiak is szeretik alaposan szemügyre venni a női kezeket, az ápolatlan körmök pedig biztosan nem szereznek jó pontokat náluk. Hogy segítsünk a tökéletes manikűr elkészítésében, kicsit körbenéztünk, és termékajánlónkban összegyűjtöttük azokat a termékeket, amelyeknek köszönhetően csodaszép, ápolt körmöket varázsolhatsz magadnak.

Ellenállhatatlan színek

Ha nem szeretnéd hetente lakkozni a körmöd, érdemes áttérned a géllakozzásra, hiszen ezt te is könnyen elkészítheted magadnak otthon, csupán az előkészületekre kell figyelned. A tökéletes gél lakk kiválasztása azonban nem könnyű, hiszen sokszor csalódunk az adott termékben, és nem azt a minőséget kapjuk tőle, amit vártunk. Ha tökéletes manikűrre vágysz, mi az Indigo Nails prémium minőségű lakkjait ajánljuk, az idén megjelent, influencerek inspirálta Nailfluencer kollekció ugyanis nem fog csalódást okozni. Ezek a termékek ugyanis kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint nem csíkozódnak és nem folynak rá a bőrünkre sem. Villámgyors kötésüknek köszönhetően rengeteg időt spórolhatunk, a színek pedig magukkal ragadó, igazi nyári árnyalatok, a paletta széles választékának köszönhetően egyébként mindenki könnyen megtalálja a maga stílusát.

Fontos előkészületek

Azonban ha a géllakk mellett döntünk, nem hanyagolhatóak el azok az előkészületek, melyeknek köszönhetően elkerülhetjük a gombásodást és az egyéb katasztrófákat. Ehhez első lépésként le kell reszelnünk a körmünket, és a körömágyra nőtt bőrt is el kell távolítanunk. Ha ezzel megvagyunk, használjunk egy fertőtlenítő lakkot, amivel megelőzzük a gombásodást. Mi ehhez a Trend it up körömlakklemosóját ajánljuk, mely tökéletesen megfelel erre a célra. Ráadásul a termék teljesen szagtalan, így nem büdősítjük be a lakást sem.

Gél hatású körömlakkok

Ha nem érzed magad elég magabiztosnak a gél lakk használatához és inkább a körömlakkokat részesíted előnyben, ma már számos gél hatású termék közül válogathatsz. Nekünk nagy kedvencünk az Avon Mark gélhatású piros lakkja, mely hetekig fennmarad anélkül, hogy lepattogna, és valóban olyan hatást kelt, mintha frissen jöttünk volna a körmösünktől.

Hosszantartó hatás

Ahhoz, hogy minél tovább tartson a körömlakkunk és ne pattogjon le mosogatás vagy takarítás közben, érdemes fedőlakkot használni. Ezek ugyanis bevonják egy olyan védőréteggel a lakkot, ami nem csak egyfajta gélhatást eredményez, de megóvja a külső hatásoktól is. Mi erre a célra Sally Hansen Miracle Gel 2X Volume Top Coat fedőlakkját használjuk, melyet a Rossmannból szerezhetünk be, és amelynek köszönhetően percek alatt szalonminőségű körmöket kaphatunk.

Hozd helyre

Körömlakozzás közben nehéz kivárni azt a pár percet míg megszárad, és nem belenyúlni semmibe. Itt-ott mindig megnyomódik a körmünk, lepattog, belenyúlunk vagy épp a hajszálaink hagynak rajta nyomot, aztán kezdhetjük a procedúrát előlről. Ilyenkor mi az Oriflame The One Instant Rescue körömlakkjavítóját szoktuk bevetni, melynek úgy lett kialakítva a formulája, hogy az segít a körömlakkozott körmön található foltok, egyenetlenségek, repedezések megjelenésének javításában, így ezt használva nem látszódik, ha valamit elszúrtunk.

Ezek után te is mindig tartasz belőle otthon egy tégellyel.

Fotók: IndigoNails;Dm;Avon;Rossmann;Oriflame;Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!