Kifutó: így néztek ki a világsztárok a Fendi bemutatóján! - Fotók

Bella, Naomi, Kate, Cara...

Show

Akarva se csaphattak volna nagyobb hírverést a friss kollekciónak a márka szakemberei, utólag talán már belátják, a lehető legjobb ötlet volt Demi Moore-t is meghívni és kifutóra állítani Párizsban. Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, az 58 éve színésznő ellopta a showt a Fendi eseményén, ehhez tennie sem kellett semmit, csak végigmenni úgy a kifutón, ahogy a modellek szoktak. Demi az arcplasztikájának köszönhetően került a címlapokra szerte a világon, magyarázat azóta sincs arra, kinek a munkája a fizimiskája. Márpedig a rajongói sem voltak elragadtatva tőle.

Sztárok

Ugyanakkor az eseményre nem csak Demit, számos más világsztárt is meghívtak, közülük pedig többen a kifutón is megmutathatták magukat, illetve a márka új kollekcióját. Olyan aktuálisan felkapott sztármodellek is voltak köztük, mint például Bella Hadid, de akadt a 90-es évek szupermodelljeiből is, aki ismét megmutathatta, miért is lett mára már szinte legenda belőle. A TWN híre szerint Naomi Campbellen kívül szerepet vállalt még Christy Turlington és Cara Delevingne is. A helyszín pedig tényleg lélegzetelállító lett: egy valóságos tükörlabirintus. Íme a világsztárok a Fendi párizsi divatshowján - meglepő ruhákban vonultak a kifutón!

Demi Moore "lett az arca" az eseménynek, persze, átvitt értelemben. A Fendi kéviselői persze hamar felfogták, hogy különös dolog történik, és rögtön az első képet Demiről osztották meg ők is. Igaz, ezen visszafogottabb az a bizonyos arc...
Kattints a további képekért!

Címlapfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!