Fashion&Beauty

Két ruhadarab, amit ha együtt viselsz, stíluskirálynő leszel: minden őszi szettet feldob ez a páros

Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.

Egy vagány kombináció

Ősszel is hatalmas népszerűségnek örvendenek jelenleg a baseball-sapkák, amelyek a 90-es években is kiemelt szerepet kaptak az emberek ruhatárában. Gondoljunk csak például Lady Dianára, aki gyakran viselte ezt a darabot, és párosította a sportosabb szettjeivel. Ezúttal azonban egy olyan darabbal kombinálják a nők, amely elsőre meglepőnek tűnhet, azonban felvéve már nagyon trendi és dögös lesz az összkép. Ez a darab pedig nem más, mint az ing, amelyet a téli időszakban feldobhatunk egy farmerrel, de egy elegánsabb nadrággal is tökéletesen mutat. Természetesen mindenki úgy viselje, ahogy az neki tetszik, de mindenesetre tényleg érdemes ezt a két darabot párosítani, galériánkban meg is mutatjuk, hogy miért!

Ez a szett is mutatja, hogy sportos, de ugyanakkor elegáns ez a párosítás.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.