Megtalálod a zokni párját a képen? Ha igen, nem mindennapi IQ-szinttel rendelkezel!

Vajon hová tűnhetett a kislány zoknijának másik párja? Te elő tudod keríteni?

Teszt

Mai képrejtvényünk nem egyszerű feladvány, sőt, talán nehezebb is, mint a korábbiak. A feladat ismét egyszerű: találd meg a fotón a kislány lábán lévő zokni másik párját. A rejtvényt az nehezíti, hogy a kép igencsak zsúfolt: egy rumlis szobában kell megtalálnod a hiányzó ruhadarabot, ahol minden tárgy egymás hegyén-hátán van, valamint a szoba színvilága is igencsak egysíkú. Nehezítő körülmények tehát bőven akadnak, éppen ezért nem véletlen, hogy csak a legmagasabb IQ-szinttel rendelkező embereknek sikerül megoldani a feladványt. Vizsgáld meg alaposan a képet, mielőtt tovább lapozol a megfejtéshez!

Lapozz a megoldásért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...