Fashion&Beauty

Keira Knightley új frizurája annyira szenzációs, hogy azonnal rohanunk a fodrászhoz

Keira Knightley mindenkit ledöbbentett új külsejével: a színésznő bevállalta a drasztikust változást, ami zseniális döntés volt a részéről.

Minden jól áll neki

Keira Knightley különleges, már-már minimalistának nevezhető ízlésvilágának köszönhetően gyakran választ visszafogott, mégis figyelemfelkeltő ruhadarabokat, és nincs olyan alkalom, amikor outfitje ne nézne ki hibátlanul. Kifinomult megjelenéséhez mindig megtalálja az ideális sminket, ezzel pedig tökéletes harmóniát teremt, melyben az egyszerűség és az elegancia egyaránt hangsúlyt kap. Természetesen mindez a frizurájára is igaz: tincsei minden esetben káprázatosak, és még az igazán rövid, klasszikus bobfazon is mesésen áll neki – mindezt pedig legfrissebb fotói is jól alátámasztják. Galériánkban megmutatjuk, mennyire szenzációs az Oscar-díjas színésznő vadonatúj hajviselete:

Keira Knightley jelenleg új, Black Dove című sorozatát forgatja Londonban, a kém-thriller műfajú produkcióban pedig nemcsak színésznőként, hanem producerként is kiveszi a részét.
Kattints a további képekért!

A Karib-tenger kalózai sztárja azt mondja, ma már számos óvintézkedést meg kell tennie, mielőtt kilépne otthonából az utcára.

Leadfotó: Kristy Sparow/WireImage/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.