Fashion&Beauty

A 8 legbizarrabb divattrend, amit valaha láthattunk a kifutón

A divattervezők folyamatosan feszegetik a határokat az újabb és újabb, merész kollekcióikkal. Míg egyes történelmi darabok visszatérésének kimondottan örülünk, addig bizonyos divattrendek a legtöbbünknél kiverik a biztosítékot.

Bizarr, merész vagy nevetséges?

Nos, az alábbi, hirtelen felkapott, őrületes irányzatok nem igazán arattak osztatlan sikert a divatrajongók körében, sőt egyes darabok kimondottan önmaguk paródiájává váltak. Kattints a galériára és tekints vissza a valaha legfurcsább és legőrültebb divattrendekre, amelyek a kifutóra kerültek.

Platform crocs papucsok Először 2016-ban Christopher Kane londoni divatbemutatóján debütált, majd a 2017-es párizsi divathéten a Balenciaga újabb lehetőséget adott a crocsnak – ezúttal platformváltozatban. A papucsra jellemző rikító színeket a tervező harsány, már-már gyerekes kitűzőkkel díszítette.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Marie Claire Australia

A réteges öltözködés szerelmesei különösen örülni fognak, ugyanis nagyon különleges stílusvariációkkal találkozhatunk jövőre.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.