Hirdetés

Mit árul el rólad a kedvenc rúzsod? – Most megtudhatod

Gondolkodtál már azon, vajon miért lehet annyi mindent megtudni valakiről egyetlen pillantás alapján? Az arckifejezése, a ruházata, a tartása és – ha hiszed, ha nem – a rúzsa is rengeteget elárul egy nőről. Mondjuk is mit.

Élénk piros

Nem meglepő, ha azt mondjuk, az élénk piros rúzst viselő nők fel akarják hívni magukra a figyelmet. Ha a leggyakrabban ilyen rúzst használsz, magabiztos vagy és ezt a világ felé is szereted kifejezni. Szenvedélyes típus vagy, szereted, ha csodálnak és azt sem bánod, ha látják az érzéki és szexis oldaladat. Azokra, akiknek egyébként eszükbe sem jutna viselni, egészen mágikus hatással lehet ez a szín. Megfigyelhetik magukon, hogy vörös ajkakkal eltűnnek a gátlásaik és sokkal könnyebben nyílnak majd meg mások előtt.

Mályva

Ha ezt a visszafogott, szürkés-lilás árnyalatot kedveled, akkor háttérből irányító típus vagy. Nem beszélsz sokat, de mindig tudod, mit miért teszel. Rendszerető vagy és türelmes, szeretsz mindent átgondolni, ritkán hozol hirtelen döntéseket. Ha szeretnél valakit hangos szavak nélkül meggyőzni valamiről, viselj mályva rúzst.

Barack

A barack egyébként is egy kedvességet, jókedvet, pozitivizmust sugárzó szín, éppen ezért viselőjét is ilyen embernek tartják. Ha ez a kedvenced, szeretsz emberekkel foglalkozni, jószívű vagy és mindennél többre értékeled a családot és a barátokat. Szívesen áldozol időt és energiát – sőt, akár még pénzt is – azokra, akik fontosak számodra. Ha szeretnéd, hogy az emberek nyissanak és kedvesen közeledjenek feléd, feltétlenül próbáld ki ezt a színt.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!