Már nem sok van hátra - Színezd ki a tavaszt a szezon legszebb cipőivel!

Nyári színek, halvány árnyalatok, modern vonalvezetés, a részletekre való odafigyelés és kényelem - ezek jellemzik a Kazar tavaszi-nyári kollekcióját. (x)

A legjobb társ

A most bemutatott női tavaszi-nyári kollekcióban hangsúlyosak az egyedi minták, a halvány árnyalatok és a kivételesen kidolgozott részletek. A tűsarkúak, kecses szandálok és elegáns lapos sarkú cipők csupán egy részét képezik a márka új ajánlatainak, így a minőségi bőrből készült Kazar cipők idén nyáron is a legjobb társaid lesznek.

Az előző kollekciókból már jól ismert kígyóminta ezúttal divatos, holografikus hatást kapott; újdonságként pedig megjelenik egy hagyományosan a Kazar emblémájára épülő, de frissített díszítőelem is. A kollekciót stílusos kiegészítők teszik teljessé: a bőrtáskák a narancs és a menta legdivatosabb árnyalataiban pompáznak. Mutatjuk is a legszebb darabokat!

Kattints a további képekért!

A kollekció már elérhető az Allee bevásárlóközpontban, az Arena Mallban, a Váci utca 28. szám alatt, valamint a Westendben lévő Kazar márkaüzletekben, és a kazar.com webáruházban is.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!