Lehetetlen megállítani - Kate Moss lábai előtt hever a divatszakma

Kate Moss szépségével és stílusával az egész világot meghódította! Nincs olyan fontosabb magazin vagy divatház, ahol ne tűnt volna még fel. Egy született sztár, aki még akkor is kelendő, ha balhéitól hangos a sajtó.

A kezdetek

Az 1990-es években, amikor az új nőideált a szupermodellek testesítették meg, volt közöttük egy fiatal lány, aki nem feltétlenül számított tipikus modellnek. A nőies idomok közül kitűnt fiús alkatával, alacsonyabb termetével, és sokan inkább különlegesnek vélték, mint szépnek. Rövid időn belül azonban rajongani kezdtek érte a nagy divatházak, és nevét a legjobban fizetett világhírű modellek közé sorolták. A sajtó azonban nem csak a megjelenései miatt volt hangos, hanem botrányaival is gyakran felhívta magára a figyelmet. Kate Moss.

Már fiatalon befutott

Az ezerarcú modell számtalan divatház kampányának arcaként pózolhatott. Az elsők között Calvin Klein-t ihlette meg Kate kisugárzása és vált a tervező múzsájává, aki a CK farmerok koronázatlan királynőjévé tette. Az Eleven Paris divatcég laza stílusban hirdette magát a „láncra vert” szupermodellen keresztül. Alberta Ferretti csodás tweed és szőrme kombója különleges megjelenést kölcsönöz, az amúgy is különlegesnek számító Kate Mossnak.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!