Fashion&Beauty

Ez Katalin hercegné kedvenc táskája: Vilmos felesége évtizedek óta viseli az imádott kiegészítőt

Katalin hercegné stílusérzéke megkérdőjelezhetetlenül meghatározó, ő maga pedig igazi ikonként tündököl a divatvilágban. A brit trónörökös felesége szeret újabb és újabb trendekkel is kísérletezni, ám vannak olyan számára örökzöldnek számító kreációk, valamint kiegészítők, melyekre hosszú évek óta esküszik.

Az egyetem óta szereti

Katalin hercegné mára a világ egyik legismertebb divatikonjává vált: stílusa és eleganciája, amit rengeteg nyilvános eseményeken csodálhatunk meg, nők millióira hat inspirálóan világszerte. Az általa viselt ruhák, kiegészítők és frizurák a legtöbbször azonnal berobbannak, közkedvelté válnak, ráadásul a divatipar alakulására is jelentős befolyással bírnak. Nem csoda, hogy az általa oly sokszor hordott táska is nagy kedvencnek számít a hölgyek körében; galériánkban megmutatjuk, mely az a régi darab, amiért a leendő királyné évtizedek óta rajong:

A Katalin hercegné által viselt ruhák, cipők, illetve egyéb kiegészítők pillanatok alatt óriási slágerekké tudnak válni, a brit királyi család rajongói pedig szinte azonnal elkapkodják azokat az üzletek polcairól.
Kattints a további képekért!

Wales hercegnéje ismét megmutatta, miért is ő a brit királyi família legkedveltebb tagja.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images
Forrás: Page Six

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.