Fashion&Beauty

Ez Katalin legkiválóbb divattrükkje: ilyen fehérneműt hord a hercegné a tökéletes megjelenésért

A leggyakoribb divatbakik közé tartozik a kivillanó melltartópánt, illetve a ruha anyagán látványosan átütő fehérnemű – ilyesmit azonban Katalin hercegné esetében sosem tapasztalunk. Vajon miféle praktikával előzi meg ezt a leendő királyné?

Így előzi meg a divatkatasztrófát

Legyen bármilyen esemény vagy alkalom, Katalin hercegné megjelenéséről csakis elismerően lehet nyilatkozni. Vilmos felesége mindig elegáns, makulátlan, egyedi, ráadásul minden ruhadarab éppen úgy áll rajta, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. Sehol egy elmosódott sminkmaradvány, egy letört köröm, vagy egy kilógó melltartópánt, esetleg egy kínos, bevágó részlet – nem véletlenül. Wales hercegnéje fokozottan ügyel arra, hogy számos nőtársával ellentétben vele soha ne történjen ilyesfajta divatbaki, azzal ugyanis rendkívül kínos helyzetbe hozná magát, és persze a brit királyi családot. Galériánkban eláruljuk, milyen trükköt vet be Katalin annak érdekében, hogy sose látszódjon ki az, aminek nem is szabadna:

Katalin hercegné a világ egyik legismertebb és legtöbbet fotózott nője, éppen ezért nem engedheti meg magának, hogy látszódjon a fehérneműje – még akkor sem, ha csak egy kikandikáló melltartópántról van szó.
Kattints a további képekért!

A Nemzetközösség napja alkalmából tartott ünnepségen a királyi család rajongói olyan dolgot szúrtak ki Katalinnal kapcsolatban, ami az egész világot megdöbbentette.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.