Fashion&Beauty

Mesésen áll ez a szín Katalinnak: a hercegné csak úgy tündökölt legújabb csodaruhájában

Katalin hercegné burgundi midiruhájánál ma már biztosan nem látunk szebbet.

Csak úgy ragyogott

Katalin hercegné és Vilmos herceg utoljára húsvétkor mutatkoztak a nagyérdemű előtt, azóta mindketten belefeledkeztek a rengeteg munkába, no és persze abba, hogy menedzseljék a családi életüket. S noha leendő királyként és királynéként tengernyi feladatuk van nap mint nap a palota falain belül, ráadásul gőzerővel készülnek III. Károly király koronázására, a nyilvános szerepléseiknek is eleget kell tenniük ugyanúgy, ahogyan eddig. A napokban Birminghambe utaztak, a látogatásra pedig a walesi hercegné egy meseszép midiruhát választott magának, ami nem csupán azért bizonyult jó döntésnek, mert kiemelte kecses alakját, hanem amiatt is, mert a színárnyalat istenien passzolt barna hajához, valamint szolid sminkjéhez. Galériánkban megmutatjuk, milyen lenyűgözően festett újfent a háromgyermekes édesanya:

Katalin hercegné és Vilmos herceg a napokban Birmingham városába látogattak, méghozzá azért, hogy megünnepeljék annak sokszínű kultúráját és örökségét – írja a HELLO! Magazine.
Kattints a további képekért!

Noha Katalin hercegné már 41 éves, bőre ma is éppoly üde és rugalmas, mint fiatalabb korában. Vajon mi lehet a titka?

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.