Fashion&Beauty

Divatos karórák: így néznek ki a legnépszerűbb darabok

Manapság már abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy számtalan olyan „okos” eszköz áll a rendelkezésünkre, amik a funkcióik tekintetében megkönnyítik az életünket. Az idő leolvasására is már inkább az a jellemzőbb, hogy nem a karjukra néznek az emberek, hanem a táskájukba nyúlnak a telefonjukért. (x)

Analóg eszközök

Nem szabad alábecsülni azonban a karórák jelentőségét sem, hiszen napjainkban is az egyik legnépszerűbb kiegészítőnek tekinthetők mind a férfiak, mind pedig a nők körében. Egy jól megválasztott óra nem csak tökéletesen feldobhat egy hétköznapi viseletet, de egyúttal a hírnök szerepét is betöltheti az egyediségünkről és a személyiségünkről.

Szerencsére azt a kort éljük, amikor már nem csak úgy találhatunk rá a legnépszerűbb és legszebb karórákra, ha bejárjuk az üzleteket, hiszen a világhálón nem csak nézelődni, de akár vásárolni is tudunk. Az olyan webáruházak segítségével, mint a TimeStore könnyen meg lehet nézni, hogy hogyan néz ki ma egy divatos óra. Ezen az oldalon tényleg az összes olyan világmárkát meg lehet találni, amik egy kicsit is számítanak a divat világában. Legyen a szívünk vágya egy Michael Kors, egy Tommy Hilfiger, vagy esetleg egy DKNY ketyegő, ebben a webáruházban hatalmas választék áll az érdeklődők rendelkezésére, ráadásul elérhető áron.

michael kors karóra time store

Sportoláshoz is

Akkor is a legjobb helyen jársz majd a TimeStore oldalán, ha nem csak a divat fontos számodra, de például sportolás során szükséged lenne egy olyan órára, ami hasznos funkciókkal segít téged az idő mutatásán túl. Egy sportóra is lehet divatos és egyedi kiegészítő. Arról már nem is beszélve, hogy a hölgyek és urak számára is remek ajándék lehet kedvenc márkájuknak az órája. Keress egy legújabb divatnak megfelelő darabot, vagy esetleg egy örök klasszikusnak tekinthető órát, itt egész biztos találni fogsz az elképzeléseidhez legközelállóbb karórát.

okosora sporthoz webshop ár érték arány

Természetesen nem mindig egyszerű követni az aktuális divat trendeket. Szerencsére egyre többen komolyan veszik a környezet tudatos magtartást, és használnak olyan készítményeket a szépségápolás terén, vagy vásárolnak olyan ruhákat, melyek természetes alapanyagokból lettek előállítva, esetleg újrahasznosításból származnak. Ebben az évben, 2021-ben kimondottan trendinek számít az, ha ilyen termékeket szerzünk be otthonra és ilyen ruhákat hordunk! Abban az esetben, ha te is elkötelezted magad a környezettudatos gyártási technológiával előállított termékek felé, a fenti linken sok hasznos tippet kaphatsz a nyárra, hiszen például egy olyan komplett ruha szettet mutatnak majd be, ahol az egyes ruhadarabok öko pamutból, vagy újrahasznosításból lettek megalkotva! Talán így első olvasatra nehéz egy divatos képet elképzelni, ám az oldalra kattintva meg fogsz lepődni, milyen trendi és menő darabok is készülhetnek az újrahasznosítás jegyében!

Fotók, lead fotó: Pexels /Valeria Boltneve, Ketut Subiyanto/

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.