A leglátványosabb kiegészítők - elegáns karkötők minden outfithez

Idén tavasszal és nyáron az ékszereknél is a minimalizmus és letisztultság nyerő, kiváltképp az arany változatok vannak porondon. Körülnéztünk a karkötő trendeknél, valódi csoda darabokra bukkantunk.

Karkötő trendek

A tavaszi ékszer trendek közül megmutattuk már a legszebb fülbevalókat, eljegyzési gyűrűt, és arról is volt szó, hogy a szezont a minimalista, letisztult - főként arany - darabok uralják majd. A minap a karkötőknél néztünk kicsit körül, csodás kiegészítőket találtunk - ezeket az alábbi galériában meg is osztjuk veled.

Régóta nagy kedvenc

A női karkötő megjelenése az ókori Egyiptomhoz köthető. Az ékszerek akkoriban fontos szerepet játszottak, nem csupán a megjelenés miatt, hanem mert különleges fogalmakat társítottak hozzájuk - mint például az újjáéledést. Ezek a darabok általában nagyon drágák voltak, így csak az előkelőségek - uralkodók - engedhették meg maguknak őket - írja az Aranyshop.hu. Nyilvánvalóan a karkötő kultúrája is változott az idők során, ma már alap kiegészítő, és millió fajtája van, a bizsutól egészen a sokmilliós összegű változatokig.

LÁNCOS PACK OF LINK BRACELETS WITH NATURAL PEARL DETAIL (Zara, 4 995 HUF)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: ZARA, Parfois, Swarovski

Oldalak