Ismét divat a "nagynéni" nadrág - a fazon, amit a nők kedvelnek, de a férfiak kevésbé

Ez a különleges fazon elegáns és kényelmes egyben - talán ezért is nagy kedvenc a nők körében. A férfiak véleménye a nadrágról sajnos már kevésbé ennyire pozitív.

"Nagynéni" nadrág

Lassan már egy egész családfában rajzolódnak ki a nadrágfazonok elnevezései, van "boyfriend" és "momfit" (azaz "anyuka") farmer, a legújabb fantázianév pedig a "nagynéni". A fazon egyébként nem újkeletű, már egy ideje divatban van, viszont az utóbbi időben kissé háttérbe szorult. Az idei tavasz ismét felélesztette a különleges trendet, de a férfiak nem rajonganak érte. A nők annál inkább, hiszen a szóban forgó darab egyszerre komfortos és stílusos, elegáns, viszont érdemes megfontolni, mivel kombináljuk.

Culotte fazon

A "nagynéni" becenévre keresztelt fazon egyébként hivatalosan a culotte, amely egy bő szárú, háromnegyedes nadrágot takar. Tény, hogy nem ez a legszexisebb szabás, viszont elegáns és kényelmes - ahogy azt már említettük. Nem mindegy, milyen cipővel kombinálod, célszerű egy csinosabb outfitben gondolkodni ennél a példánynál, válassz hozzá magassarkút és valami szűkebb inget vagy topot.

A férfiak véleménye

"Ez hosszú- vagy rövidnadrág? Mindenesetre a vicces név találó a poénos megjelenéshez, az biztos, hogy nem tartozik a legszexisebb női ruhadarabok közé. Ez a fazon talán elmegy a kifutókon, vagy a középkorú férfiaknál a golfpályán" - kommentálta egy férfi, miután meglátta a culotte darabot a fotókon.

Az új fazonról megkérdezett férfiak abban egyetértettek, hogy nem tudják egyértelműen definiálni, mit is hivatott ábrázolni. "Ez most szoknya, rövid- vagy hosszú nadrág? Teljesen össze vagyok zavarodva."

"A nénikém szokott ilyen nadrágot hordani, úgyhogy a kifejezés abszolút találó."

Zara, 15 995 HUF
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak