Ez lesz idén a legszebb eljegyzési gyűrű - odavannak érte a nők

A férfiaknak bizony nincs könnyű dolga, ha arról van szó, hogy eljegyzési gyűrűt kell vásárolni. A nőknek általában pontos elképzelésük van, milyen ékszert szeretnének - jobb esetben pedig a nagy pillanat előtt párjukat is tájékoztatják a vágyaikról. Akadnak olyanok is, akik mindig figyelemmel kísérik az aktuális trendeket - számukra jöhet jól az idei divat bemutatása.

2021 legszebb eljegyzési gyűrűje

Tekintettel arra, hogy egy eljegyzési gyűrűt - jobb esetben - életünk végéig viselünk, olyannak kell lennie, amilyet megálmodunk. A számunkra tökéletes darab kiválasztása még nekünk, nőknek is kihívás, hiszen ma már számos stílus között keresgélhetünk, és időről-időre - az új trendeknek hála - az elképzelésünk is megváltozhat. Abba már bele se megyünk, a férfiaknak mekkora fejtörést okozhat a dolog.

Minden évnek megvannak a maga eljegyzési gyűrű trendjei. Idén egy elég különleges darab lesz a legszebbnek kikiáltva. A középen nagyobb, csepp vagy körte alakú kővel rendelkező ékszer lényege, hogy a glória maximalizálja a középső kő vizuális hatását.

Válogatás

A trendet tekintve csupán a forma adott, az, hogy kinek milyen árnyalatban és méretben - arany, ezüst, színes, kisebb vagy nagyobb - tetszik, egyénfüggő. Idén is a letisztultabb változat az abszolút nyerő, de ha egyedibbet szeretnél, a repertoárban olyat is találsz. Ezt a körte/csepp formát kétféle módon is lehet viselni - valaki a hegyes oldalával felfelé, valaki pedig azzal lefelé hordja.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Tiffany

Oldalak