Mindenki imádja a karácsonyi mintás pulcsikat - pedig nem valami szexis darabok

Ne is tagadjuk tovább! Tudjuk, hogy titkon ti is imádjátok a karácsonyi mintás pulcsikat, amiket idén nagyon sokféle változatban, különböző édes és cuki verziókban lehet kapni... Most össze is szedtük nektek a legjobbakat!

A karácsonyi mintás pulcsikat mindenki imádja

A karácsonyi mintás pulcsikban az a jó, hogy egyből hangulatba hoznak minket: kizárt, hogy ne mosolyogtassanak meg minket és a körülöttünk lévőket legalábbis néhány perc erejéig - épp ezért, talán nem is véletlen, hogy sok munkahelyen december elején kifejezetten van olyan nap, mikor a dolgozók csak karácsonyi mintás "csúnya" pulcsiban mehetnek be dolgozni. Nos, mi odáig vagyunk a cuki dolgokért és magáért az ünnepi szezonért is, ezért bátorkodtunk nektek összegyűjteni a jelenleg kapható legmenőbb karácsonyi pulcsikat, amiket titkén tényleg mindenki imád... A cikk alján található képgalériánkban meg is tudjátok tekinteni a legcukibb verziókat!

A karácsonyi pulcsik igazából úgy néznek ki, mint egy normál belebújós pulóver - azzal a különbséggel, hogy ezek általában piros, zöld, sötétkék vagy fekete színűek és különböző minták díszelegnek rajtuk. Ezek a minták lehetnek sorminták (pl. ha minden sorban más karácsonyi motívum van), de idilli karácsonyi matrica vagy egy cuki ünnepies szöveg is szerepelhet rajtuk. A lényeg, hogy mindenképpen legyen rajtuk valami karácsonyi, mert épp ez a lényegük!

A mi nagy kedvencünk a fenti képen is látható rénszarvasos karácsonyi pulcsi, mely cuki pomponokkal is díszítve van - ez mondjuk nem egy akármilyen pulóver ám... mert még LED-fények is villognak rajta! Az biztos, hogy normál esetben soha nem vennénk fel egy ilyen szeleburdi felsőt, de Amerikában és a világ nagy részén hatalmas divat az ünnepi időszakban - tehát, miért is ne? Elvégre is csak az elkövetkezendő pár hét adhat nekünk nyomós indokot egy ilyen bohókás pulóver viselésére! Ha tetszik, még sötétzöld színben is megtalálhatod az üzletekben! Sinsay Pulóver LED-fényekkel 5995 Ft

Még több karácsonyi pulcsira vagy kíváncsi? Most összegyűjtöttük nektek a legjobb darabokat a hazai kínálatból, csak kattints a lenti képre!

H&M Pulóver 7995 Ft Ennél karácsonyiasabb karácsonyi pulcsit keresve sem találhatnál! Van rajta minden: a hópihéktől kezdve a fehér mikulásvirágon át a mézeskalács emberkéig minden! Ha nem idegen tőled a fekete szín és valamilyen ünnepi "csúnya" pulcsit keresel, ezt imádni fogod!
Kattints a további képekért!

Nem tudjuk, hogy ki találta ki, de az biztos, hogy se nem szép, se nem praktikus az idei ősz legfelkapottabb nadrágja - pedig ott villog minden üzlet polcán! Érdemes rá beruházni? Kizárt! Ha stílusosan akarsz öltözködni, inkább hagyd a fogason lógni ezt a darabot!

Leadfotó: Women's Secret
Fotó: Sinsay

Oldalak