Fashion&Beauty

Ikonikus alapdarabra esküszik Kaia Gerber: ezért a lábbeliért rajong évek óta Cindy Crawford csodaszép lánya

Kaia Gerber a divatipar legtöbbet foglalkoztatott modelljeinek táborát erősíti, így nem csoda, hogy a kisujjában van a divat és az elegancia – éppen ezért érdemes tőle ellesni egy-két ötletet.

Laza, egyben elegáns

Cindy Crawford szupermodell lánya, Kaia Gerber nem csak a kifutókon elragadóan stílusos, de a hétköznapokon is kifejezetten odafigyel rá, mit visel. A 21 éves sztárcsemete nagy rajongója a túlméretezett blézereknek, a laza bőszárú farmernadrágoknak, és a minimalista tetoválásoknak is, frizuráját pedig szinte havonta vágatja egyre rövidebbre - neki azonban még ez is jól áll. Kaia a laza elegancia híve, előszeretettek keveri a sikkes öltözetett a sportos darabokkal, és cipők terén sem gondolkozik túl sokat – a fiatal manöken egyfajta lábbeli mellett tette le a voksát, amit gyakorlatilag bármikor szívesen visel. Galériánkban megmutatjuk, melyikről van szó:

Kaia Gerber óriási szerelmese a sportcipőknek, melyek közül egy különösen a szívéhez nőtt – a szupermodell rajong a magasszárú fekete converse tornacipőkért, melyeket bármilyen szettel képes kombinálni.
Kattints a további képekért!

Cindy Crawford rengeteg jó tanáccsal látta el a lányát, Kaia Gerbert: a 21 éves szupermodell nemrég elárulta, szerinte melyik a leghasznosabb mind közül.

Leadfotó: Corey Nickols/Getty Images for IMDb
Forrás: Grazia

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.