Egy szupermodell heti szettje - Cindy Crawford lánya civilben

A szupermodellek civilben ugyanúgy hétköznapi módon öltözködnek, mint mi. Erre a legjobb példa Kaia Gerber, Cindy Crawford lánya, aki nemrég a Vogue-ot engedte be gardróbjába és megmutatta, mit visel átlagosan egy héten.

Kaia Gerber egy heti szettje

19 éves, de a lábai előtt hever a szakma. Kaia Gerber nemcsak azért népszerű, mert Cindy Crawford lánya, hanem azért is, mert mentes a sztárallűröktől, természetes, közvetlen - szimpatikus az átlagember szemében. A génlottót nyilván megnyerte, nem véletlenül foglalkoztatják a legnagyobb brandek és designerek - a kifutók feltörekvő tehetsége és arca, aki édesanyja hírnevével vetekedhet rövid időn belül.

A modellekről sokan azt gondolják, a hétköznapokban is folyton tip-top módon öltözködnek, soha nem mutatkoznak smink nélkül, és mindig kisestélyiben járnak. A valóság ugyanakkor nem lehetne ennél másabb. Kaia például pont a lezser, kényelmes, sportos viseleteket részesíti előnyben, az úgynevezett athleisure és loungewear szettek kedvencei közé tartoznak. Gyakran látni tréning cuccban az utcán, a paparazzi fotóknak köszönhetően pedig bizonyítani is lehet ezt. Nemrég beengedte a Vogue-ot a gardróbjába, hogy megmutassa egy heti átlagos outfit kollekcióját, favorit darabjait és stílusát. A jó napszemüveg, klasszikus farmer és kicsit oversized blézer egy tipikus Gerber-look, de a videóban CC lánya a többit is felvonultatja.

Cikkünk folytatódik...

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2