Justin Bieber stílust váltott, drasztikusan átalakult a megjelenése

A milliónyi tiniszív elrablója olyan változtatást végzett a külsején, amit senki nem jósolt volna meg, de legfőképp senki nem számított rá. Pedig a kanadai énekes mindig szeretett kísérletezgetni, de ezzel a lépésével még a legnagyobb fanoknak is meglepetést okozott. Neked hogy tetszik?

Justin Bieber berasztásodott

Justin Bieber egyike azoknak a világsztároknak, akik akármit csinálnak, arról egyrészt mindenki beszélni fog, másrészt van annyira szilárd rajongóbázisa, hogy még a legelvetemültebb ötletei után se forduljanak el tőle. Ezt láthatóan ki is használja az énekes, ugyanis nem ez az első alkalom, hogy extrém átalakításokat végeztet a külsején. Az évek alatt szépen lassan megtelt az egész teste tetoválásokkal, de a hajával is szeret kísérletezgetni. Most úgy tűnik, ráunt a sapkákra és valami újjal próbálkozik. Nézzük, hogyan sikerül neki!

Lapozd fel a galériánkat!

A fiatal énekesért rajonganak a nők, akármit is csinál. És valójában bármit megtehet, nem is gyakran foglalkozik mások véleményével.
Kattints a további képekért!

A filmes szakma legnívósabb eseményén ezúttal csupán korlátozott számban vehettek részt a sztárok, a műsorvezetőn, a jelölteken és vendégeiken kívül senki nem élvezhette élőben a díjátadót. Margot Robbie azon szerencsések közé tartozott, akik felvonulhattak a vörös szőnyegen, a gyönyörű színésznő pedig kitett magáért - új frizurával, csodás ruhában jelent meg.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak