Fashion&Beauty

Juliette Binoche 58 évesen is tündököl: a francia színésznő szépségtitkai egyszerűbbek, mint gondolnád

Noha Juliette Binoche már a hatodik X felé közelít, bőre ma is olyan fiatalos és ragyogó, mint évtizedekkel ezelőtt.

Nem fog rajta az idő

Az Oscar-díjas Juliette Binoche maga a kecsesség és a francia sikk földi megtestesítője: a Csokoládé, Az angol beteg és az Üvöltő szelek sztárja a mai napig híres a páratlan szépségéről, ránézésre pedig senki nem mondaná meg, hogy már 58 éves – éppen ezért jogosan merülhet fel a kérdés, vajon hogyan sikerült ilyen sikeresen felvennie a küzdelmet az idő múlásával szemben. Nos, szerencsére a színésznő nem titkolja a jól bevált módszereit, és elárulta, mitől ilyen fiatalos és üde az arcbőre ma is. Részletek a galériában!

Juliette Binoche mindig is kiemelkedett a világsztárok közül természetes bájával és méltóságteljes eleganciájával. A francia színésznő sok más pályatársával ellentétben mindig is a természetesség híve volt, de ez nem jelenti azt, hogy ne fordítana kiemelt figyelmet a bőrápolásra.
Kattints a további képekért!

Cindy Crawford rengeteg jó tanáccsal látta el a lányát, Kaia Gerbert: a 21 éves szupermodell nemrég elárulta, szerinte melyik a leghasznosabb mind közül.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Story

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...