Fashion&Beauty

Jude Law lánya ellopta apja elől a show-t: Ragyogott a filmpremieren

Gyönyörű volt.

Harry Potter folytatás

Bár a Harry Potter filmeknek már vége, szerencsére a varázslók története folytatódik. Igaz Harryt, Hermionét és Ront már nem látjuk a filmvásznon, helyettük most olyan színészek varázsolnak majd nekünk, mint Jude Law vagy Johnny Depp. A folyatás a Legendás Állatok és megfigyelésükkel keződött, és hamarosan már láthatjuk a következő részt, a Grindelwald bűntetteit. Utóbbinak a napokban volt a premierje, ahol bár Jude Law és a többi színész lett volna az est fénypontja, helyettük a sztár lányára, Iris Lawra szegeződött minden tekintet, a fiatal lány ugyanis elképesztően csinos volt.

Jude Law lányáért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...