Fashion&Beauty

Jennifer Lopez új szintre emelte a coquette stílust: így játszik a rétegekkel

Az énekesnő nem fél merészen kombinálni eltérő stílusokat és a kedvenc márkáinak darabjait, ha a cél az extravagáns hatás elérése. Nemrég saját közösségi oldalán osztott meg egy lenyűgöző fotósorozatot.

A fehérneműk hangsúlyos viselése

A képeken egy krémszínű fűzős nadrágkosztümben láthatjuk őt, amit egy sejtelmesen áttetsző Intimissimi kasmír garbóval rétegzett. Az összeállítást kontrasztos fehérneműválasztással koronázta meg, így népszerűsítve a fehérneműk hangsúlyos viselésnek trendjét.

J.Lo 2023-ban vált az Intimissimi nemzetközi nagykövetévé, így nem meglepő, hogy egyre több alkalommal csíphetünk el egy-egy ruhadarabot vagy fehérneműt öltözékében az olasz márkától. Az általa viselt áttetsző garbó az Intimissimi legkeresettebb és legkedveltebb anyagösszeállítása: ultralight & cashmere. Lágy tapintásának, érzéki áttetsző hatásának köszönhetően kifejezetten kényelmes és meleg viselet. A mindennapokra tervezett klasszikus szabású modellek a szezonban új színpalettán válnak elérhetővé, kiegészítve az eddigi alapdarabokat.

Lead fotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.
Fashion&Beauty
A zöld tea egy igen közkedvelt ital, melynek közismerten egészséges a fogyasztása. De gondoltad volna, hogy hajaddal is csodákat művel?