Jennifer Lopez szettje nem sokat hagyott a képzeletre: a popdíva extrém, kivágott ruhában jelent meg a Met-gálán

Jennifer Lopez ezúttal sem bízta a véletlenre a ruhaválasztását, így az idei Met-gálán is – a tőle megszokott módon – egy vadító estélyiben kápráztatta el a jelenlévőket.

Tündökölt a kamerák előtt

A Met-gálát, vagyis a divatvilág egyik legfontosabb estjét a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumának divatért felelős részlege rendezi meg minden évben. Az 1948-ban alapított adománygyűjtő eseményen tiszteletét teszi a sztárvilág krémje az adott témának megfelelő öltözékben – az idei esztendő tematikája a Karl Lagerfeld: A szépség vonala volt. Természetesen a világsztárok minden évben megpróbálják túlszárnyalni a korábbi évek felhozatalát, ami Jennifer Lopeznek egyértelműen sikerült is idén. Galériánkban megmutatjuk, milyen dögösen festett a popdíva a nívós eseményen:

Legyen szó bármilyen eseményről, Jennifer Lopez mindig maximálisan kitesz magáért, és pompásabbnál pompásabb szettekben nyűgözi le a közönséget.
Kattints a további képekért!

Az idei Met-gálán is sok meztelenruhát sorakoztattak fel a sztárok. Volt, ami kevesebbet, más darabok többet takartak, de mindegyik elképesztően különleges és szexi volt.

Leadfotó: Theo Wargo/Getty Images for Karl Lagerfeld
Forrás: Vogue

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.