Fashion&Beauty

Billie Eilish olyan dekoltázst villantott a MET-gálán, hogy mindenkinek elállt a szava - fotók

Billie Eilish a klasszikus Chanel sikk tökéletes Gen-Z változata volt a MET-gálán.

Dekoltázst is villantott

A ma esti Met-gálán Eilish felkarolta az est témáját azzal, hogy a Karl Lagerfeld és a Chanel által kedvelt részleteket eltúlzott térbe helyezte, a túlzásba vitt tiszteletlenség pedig játékos ellenpontja volt az esemény inspirációjának visszafogottabb megközelítéseinek.

A zenész egy egyedi Simone Rocha ruhakölteményben tündökölt, amely egy fekete, ezüstös díszítésekkel ékesített melltartós miniruhából és egy teljes hosszúságú, átlátszó, csipkés részletekkel díszített, magasan dekoltált ruhából állt. Ehhez illő, flitteres részletekkel díszített, áttetsző kesztyűt, combig érő, áttetsző harisnyát és hozzá illő fekete Piferi platform tűsarkú cipőt viselt, a megjelenést pedig ezüstszínű Cartier-ékszerekkel és flitteres hajpánttal zárta le. Hosszú fekete haját szalagokba tekerte, és a vállára borította. Eilish immáron harmadszor jelent meg a Met-gálán.

Forrás: Harpersbazaar Fotó: GettyImages

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...