Fashion&Beauty

Rémes divatbakival sokkolt Jennifer Lopez: a színésznő felvette a valaha létezett legrondább nadrágot

Jennifer Lopez szeret kitűnni a tömegből érdekes és extravagáns kreációkkal, legutóbbi ruhaválasztása azonban nem sült el jól.

Ezt most benézte

Jennifer Lopezre kivétel nélkül mindenki úgy hivatkozik, mint korunk egyik legnagyobb stíluskirálynőjére, ami nem is áll messze a valóságtól, hiszen valóban: a Puerto Ricó-i származású popsztár már megannyi alkalommal bebizonyította, hogy remekül ért az öltözködéshez. Mindegy, hogy vörös szőnyeges eseményről, hétvégi kiruccanásról, tévés műsorról vagy koncertről van szó, a színésznőnek nem esik nehezére kihozni magából a maximumot. De mivel ő is csak emberből van, néha vele is előfordul, hogy hiba csúszik a gépezetbe és valami egészen förtelmes darab mellett teszi le a voksát – pont úgy, ahogyan az a napokban is történt. Meglepő ennyire félresikerült szerelésben látni JLo-t, hiszen nem ezt szoktuk meg tőle, így jogosan merül fel a kérdés, vajon honnan jött neki az a gondolat, hogy ez most jó ötlet lesz? Galériánkban megmutatjuk a rémes divatbakit:

Nem állítunk valótlant, ha azt mondjuk, Jennifer Lopez nemcsak követi, hanem diktálja is a divatot. Az általa viselt szettekkel inspiratívan hat nőtársaira, no meg persze a trendekre is, melyeknek sokszor ő maga a kiindulópontja.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez számára rendkívül fontos, hogy a szürke hétköznapokon is ragyogó legyen a bőre, ezt pedig nem csupán saját szépségápolási márkájával éri el, hanem bevet továbbá egy olyan terméket, amit valójában bárki könnyen beszerezhet.

Leadfotó: Jed Cullen/Dave Benett/Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.