Fashion&Beauty

Ezért a frizuráért bolondul most minden nő - a fordított balayage technikának képtelenség ellenállni!

Bár az extrém trendek valószínűleg sosem fognak teljesen eltűnni, a hajszínezés tekintetében egyre inkább a természetes hatású megoldások kerülnek előtérbe. Ilyen gyönyörű, természetes hatású technika a fordított balayage is.

Mindenkinek jól áll

A fordított balalyage technika gazdag dimenziókat és mélységeket kölcsönöz a hajnak, miközben természetes hatást kelt. Azoknak is kedvez, akik világosabb szőke hajukat sötétebb, mélyebb árnyalatokkal szeretnék feldobni, mivel gazdagabb, mélyebb tónusokat ad a frizurának. Ami pedig szintén óriási előnye, hogy egyáltalán nem lesz feltűnő és csúnya a lenövés, így évente akár csak egy-két alkalommal is elegendő időpontot kérnünk a fodrászhoz. Kíváncsi vagy, mit is jelent a fordított balayage technika és miért ajánlják szinte bárkinek a fodrászok? Akkor olvass tovább!

Mi az a fordított balayage? Míg a hagyományos balayage a világosító hatásra összpontosít, a fordított balayage sötétebb színeket alkalmaz a dimenzió és a térfogat létrehozása érdekében. stílus különösen népszerű azok körében, akik világosabb szőkék, és szeretnének sötétíteni kicsit a frizurájukon bármiféle drasztikus frizuraváltoztatás nélkül. „A fordított balayage mélységet kölcsönöz a hajtöveknek” – mondja Lauren Grummel, színspecialista. – „Csökkenti a tövek és a kiemelések közti kontrasztot.”
Kattints a további képekért!

Ha esetleg lemaradtál volna róla, a levegőben már érződik a friss tavaszi szellő illata, és egyre csökkenek a síelésről szóló Instagram-bejegyzések is, ami egyet jelent azzal, hogy hamarosan itt a nyár és vele együtt jön a fürdőruha szezon is. Ha esetleg már lefoglaltad a nyári vakációdat, akkor kezdheted nézegetni a 2024-es bikinitrendeket is.

Leadfotó: Unsplash, forrás: women.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.