Fashion&Beauty

Így heveri ki a válást: Jenna Dewan pucér fotóitól forr fel az internet

Megmutatta tökéletes testét.

Szakítottak

Jenna Dewan és Channing Tatum a Step Up forgatásán szerettek egymásba, 2009-ben házasodtak össze, és már van egy közös kislányuk. Áprilisban azonban bombaként robbant a hír: a két híresség válik. A rajongókat teljesen letaglózta a hír, hiszen mindenki álompárja volt, akiket az igaz szerelem megtestesítőjeként tartottak számon. Volt aki kijelentette, hogy ő többé már nem is hisz a szerelemben, annyira elkeseredett a rossz hír hallatán. Jenna és Channing szakításában állítólag semmilyen harmadik fél nem játszott közre, szimplán csak elhidegültek egymástól. Az ügyben a közlemény óta egyik fél sem nyilatkozott, Jenna azonban nem tűnik megviseltnek. Sőt! A modell-színésznő valósággal ragyog, most pedig tőle szokatlan módon, pucér fotókkal forrósította fel a netet.

A szexi fotókért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.
Home&Design
Az előrejelzések szerint 2023-ban óriási népszerűségnek fog örvendeni az olvasztott dekor trend, mutatjuk is, honnan tudod beszerezni a legtrendibb darabokat.
Egészség
Talán nem is gondolnád némelyikről, milyen káros, negatív hatást gyakorolhat az agyadra és annak működésére.