Játssz a 100 éves Max Factorral és legyél Te a márka reklámarca!

Az eddigi sikerek fényében a márka méltán ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Ehhez napjaink egyik sokoldalú és különleges szépségét hívta segítségül, és Gwyneth Paltrow-val életre keltette az elmúlt évtizedek 4 nagy díváját. A márka ehhez a nemzetközi kampányhoz kapcsolódóan most nagyszabású nyereményjátékot is hirdet a Facebook-on! (x)

Egy kis sminktörténelem

Maksymilian Faktorowicz, azaz Max Factor 1904-ben vándorolt ki Lengyelországból az Egyesült Állomokba, hogy megalapítsa azt a kozmetikai céget, ami története során rengeteg innovációval ajándékozta meg a divatipart. Max Factor a személyes stílusteremtés első úttörőjeként a filmiparban is letette névjegyét. Számos hollywoodi híresség köszönheti neki ikonikus alakját, köztük Farrah Fawcett, Brigitte Bardot vagy éppen Audrey Hepburn.

Emellett Max Factor nevéhez fűződik a világ első alapozója, szempillaspirálja, szájfénye vagy éppen maga a „makeup” szó megalkotása. Nem csak a divat- és a filmipar lehet hálás a számos innovációért, hanem mi, nők is, hiszen a márka nélkül a glamúr nem lehetne a hétköznapok része.

Az 50-es évek stílusirányzata: Audrey Hepburn

Hozd ki magadból a dívát és nyerj!

A 100 év Glamúr fotóversenyre és a hozzá kapcsolódó castingra január 5-ig nevezhettek, hogy értékes Max Factor ajándékcsomagokat nyerjetek, de a Max Factor kampány arcaként akár még egy reklámplakáton is viszontláthatjátok magatokat! Az alkalmazásba belépve Gwyneth Paltrow fogad titeket, aki az elmúlt 100 év stílusikonjai közül négyet is megidézett Pat McGrath nemzetközi kreatív igazgató és nemzetközi sminkcsapata segítségével.

A 60-as évek stílusirányzata: Brigitte Bardot

A versenyzők feladata mindössze annyi, hogy Audrey Hepburn, Brigitte Bardot, Farrah Fawcett és Madonna közül kiválasszátok azt a dívát, akivel a leginkább azonosulni szeretnétek, és az adott sztár stílusához igazodva feltöltsetek magatokról egy képet.

A 70-es évek stílusirányzata: Farrah Fawcett

A játékban ráadásul Max Factor sminktippek, videók és különböző fotófilterek is segítenek abban, hogy bárkiből hollywoodi csillag válhasson. A fotófeltöltést követően kezdődhet a szavazatgyűjtés, ahol a TOP 10-be bekerült játékosok egy Masterpiece Transform spirált, egy Skin Luminizer alapozót, egy Creme Puff púdert és egy Lipfinity ajakrúzst kapnak.

A 80-as évek stílusirányzata: Madonna

Azok a versenyzők pedig, akik úgy döntenek, hogy a castingon is elindulnak, a zsűri döntését követően nemcsak egy reklámplakátra kerülhetnek majd ki, hanem exkluzív ajándékcsomagokat is nyerhetnek! De ha inkább külső szemlélőként figyelnétek a versenyt, akkor is megéri a barátnőiteket támogatni, hiszen a szavazókra is vár 5 db Max Factor nyeremény, melyek a játék végén találnak majd gazdára.

Minden nőben van valami gyönyörű

Ne feledjétek, hogy Max Factor úr szerint minden nőben van valami gyönyörű, amit a megfelelő eszközökkel ki lehet emelni! Ha szeretnétek megmutatni ti is a bennetek rejlő dívát, nevezzetek a 100 év Glamúr versenyre, és váljatok ti is a Max Factor csillogó történetének részéve! Eljött az idő, hogy megmutassuk, a női szépség nemcsak időtlen, hanem univerzális is!

További információk

A játékot az alábbi oldalakon érhetitek el 2015 január 5-ig:

A Max Factor hivatalos magyarországi Facebook oldala: https://www.facebook.com/MaxFactorHungary

A 100 év Glamúr játék linkje: http://bit.ly/100evGlamur

Oldalak